11.24.2009

Tryout


This batch wasn't for a present or a party, just trying out what I can do with cake. There were too many to eat myself, so I had my sister and her little girl over to help eat them.

7 comments:

vermiljoen said...

is het slagroom dat je erop hebt gedaan? heb dit weekend botercreme en (echt enorm vieze) kleurstof besteld om cupcakes te versieren. ze zullen er fantastisch uitzien, maar gezond zullen ze niet zijn, vrees ik...

Leen said...

nee, dit is een meringue. Normaal moest er ook nog choclade over,maar ze zagen er zo ook mooi uit dat ik ze eerst zo gefotografeerd heb. (gelukkig, want met de chocolade erover verloren ze een beetje hun vorm)
Een beter en misschien gezonder alternatief is met roomkaas. Gewoon een pak philadelphia mengen met witte chocolade en dat is écht lekker!

Duermevela said...

what a beautiful blog you have!

clementiene said...

te mooi om op te eten! meng ik evenveel chocolade bij de roomkaas? kan je daar ook zulk een mooie torentjes mee maken?

Leen said...

hallo Clementiene,

ik heb ze één keer zo gemaakt, maar was een beetje ongeduldig en ben direct de cupcakes ermee beginnen te versieren(en dat waren verre van torentjes;-)), maar ik denk dat als je de mix een tijdje in de ijskast zet om ze daarna erop te spuiten dat het wel moet lukken. Philadelphia op zich is wel redelijk stevig hé.
De verhouding is 50/50.
Veel succes, en laat me weten of het lukt :-)

jokemijn said...

die zien er echt geweldig uit. Ik ben niet zo artistiek met voedsel. Hopelijk waren ze even lekker als ze'r uitzien.

Maria said...

wow, looks like you succeeded;) they look perfect and so tasty!